Cautare

3762 de rezultate pentru "accidente rutiere 29 01 2010 in covasnahey1" (4.02 secunde)
La data de 20 decembrie 2010, in jurul orei 18:43, C. ... MARIA de 26 de ani din Bucuresti, care se angajase in traversarea strazii, de la dreapta catre stanga in sensul de mers al autoturismului, prin loc nepermis si fara sa se asigure.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 11:30, D. ... NUTA de 57 de ani din Bucuresti, care s-a angajat in traversarea strazii regulamentar pe marcajul trecere pentru pietoni.
La data de 03 septembrie 2010, lucratori din cadrul Sectiei 8 Politie si lucratori din cadrul Brigazii Rutiere a Municipiului Bucuresti, au actionat in zonele adiacente unei piete din sectorul 2, intre orele 06.00 - 09.00, pentru prevenirea si combaterea activitatilor ilegale cu produse de tutun, precum si pentru depistarea conducatorilor auto care nu respecta prevederile OUG nr.195/2002.
La data de 9 octombrie 2010, in jurul orei 13.15, M. ... D-na Ghica, nu a respectat semnificatia indicatorului "Cedeaza trecerea", situatie in care a intrat in coliziune cu un moped marca Jonway, condus de C.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 10:20, L. ... Maica Domnului a efectuat manevra de schimbare a directiei de mers catre dreapta fara sa se asigure si a intrat in coliziune cu un autoturism marca Volkswagen, care se afla parcat pe partea dreapta a str.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 06:40, V. ... Aviatorilor dinspre Piata Victoriei catre Piata Charles de Gaulle, iar cand a ajuns in zona statiei de metrou Aviatorilor, nu a adaptat viteza la conditiile de drum si a surprins si accidentat grav pe I.
La data de 8 decembrie 2010, in jurul orei 21:10, G. ... Zetari, iar cand a ajuns in apropierea intersectiei cu str.
La data de 12 decembrie 2010, in jurul orei 19:50, N. ... Petru si Pavel, unde se afla in stationare o autoplatforma marca Man, condusa de M.
La data de 12 decembrie 2010, in jurul orei 10.40, N. ... George Valsan catre Calea Crangasi, iar cand a ajuns in apropierea intersectiei cu str.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 10:00, G. ... Schitu Magureanu, iar cand a ajuns in dreptul imobilului cu nr.
La data de 17 decembrie 2010, in jurul orei 22:10, T.
La data de 22 decembrie 2010, in jurul orei 18:30, D. ... Aeroportului, a efectuat virajul stanga, situatie in care nu a acordat prioritate de dreapta unui microbuz marca Mercedes Benz Sprinter, condus de B.
Legea a fost aprobata de catre Senat si urmeaza sa fie pusa in aplicare. De retinut e ca aceasta lege circula de prin 2010 insa de fiecare data a fost amanata. In plus, limita de varsta va fi ridicata.
Vreme extrema in Europa - Avertisment de la MAE: Iata tarile cu riscuri meteo Ministerul Afacerilor Externe avertizeaza romanii care se afla sau au de gand sa calatoreasca in aceste zile in Occident ca multe tari din vestul Romaniei se confrunta cu situatii meteo extreme.
Ministrul Muncii, Paul Pacuraru, considera ca sindicalistii nemultumiti de bugetul pe 2008 sunt neinformati, avand in vedere ca, desi Parlamentul a aprobat unele amendamente aduse de acestia legii bugetului, revendicarile se regasesc inca pe agenda discutiilor care vor avea loc luni la Cotroceni.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, sambata, la Brasov, ca in orice tara civilizata unde s-ar fi petrecut trei accidente majore de cale ferta din cauza infrastructurii deficitare ministrul Transporturilor si-ar fi depus demisia de onoare, insa nu se asteapta de la Radu Beceanu sa faca acest lucru.
Politele auto incheiate in 2005 au insemnat doua treimi din volumul primelor subscrise pe segmentul asigurarilor generale. Piata romaneasca a asigurarilor auto va depasi un miliard de euro in 2006. Spre comparatie, in 2005 volumul primelor subscrise pe acest segment a fost de 930 de milioane de euro.
In timp ce siderurgistii se pling de problemele legate de protectia muncii, cum ar fi calitatea proasta a echipamentului de protectie a muncii sau starea jalnica in care se afla grupurile sociale sau vestiarele, conducerea Mittal Steel Galati a organizat, in luna noiembrie, un concurs pe tema curateniei la locurile de munca.
Potentialii clienti prefera sa investeasca in alte instrumente financiare decat sa se gandeasca la moarte sau accidente. ... Potrivit acestuia, aproximativ 74% dintre persoanele neasigurate considera ca nu isi permit asigurarea de viata, in timp ce 52% sunt nehotarati in privinta nivelului de protectie de care au nevoie.
In timp ce polita RCA ramane la acelasi pret, luna urmatoareĀ  va aduce o majorare cu 10 - 20% a asigurarii Casco.
google-analytics.com